Elektrische borstel

Home E Onze diensten E Elektrische borstel

Zonnepanelen reinigen met elektrische borstel

Zonnepanelen grondig reinigen? De meeste klanten helpen we tegenwoordig met onze moderne robotreinigers voor platte en schuine daken. Toch is de elektrische borstel nog steeds een veelgebruikt onderdeel van onze professionele uitrusting. Ook bij deze methode van zonnepanelen reinigen garanderen we een blinkend schoon resultaat: maximaal rendement uit de zon.

Zonnepanelen reiniging - Elektrische borstel - Solar Cleaning Experts
Project - Elektrische borstel - Albers Zeilmakerij - Solar Cleaning Experts

Elektrische borstel of schoonmaakrobot?

In sommige situaties is de elektrische borstel de beste oplossing voor het schoonmaken van zonnepanelen. Bijvoorbeeld als de zonnepanelen op een lastig bereikbaar dak staan, tussen twee schuren. Of in een opstelling met weinig rijen, die niet geschikt is voor de schoonmaakrobot. Twijfelt u over de juiste methode om de zonnepanelen op uw dak schoon te laten maken? We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Zonnepanelen reiniging - Elektrische borstel - Solar Cleaning Experts - 1
Zonnepanelen reiniging - Elektrische borstel - Solar Cleaning Experts - 1

Tot 13 meter hoogte vanaf de grond

We koppelen de elektrische borstel aan een glazenwassysteem met telescoop. Groot voordeel is dat we daarmee tot 13 meter hoogte vanaf de grond zonnepanelen kunnen reinigen, zonder extra kosten voor een hoogwerker of steiger.

Grondig reinigen zonnepanelen

Vanzelfsprekend maken we gebruik van de beste reinigingsborstels die er zijn. De krachtige combinatie van roterende borstels en speciaal osmosewater is effectief, veilig en milieuvriendelijk.

Project - Elektrische borstel - Albers Zeilmakerij - Solar Cleaning Experts - 1

Daken met meer dan 50 zonnepanelen

Bij Solar Cleaning Experts zijn we gespecialiseerd in daken met meer dan vijftig zonnepanelen. We werken voornamelijk in Midden-Nederland. Onze klantenkring bestaat uit agrariërs, andere ondernemers en particulieren met grotere installaties.

Behoud rendement zonnepanelen

Door uw zonnepanelen grondig te laten reinigen door Solar Cleaning Experts voorkomt u rendementsverlies door viezigheid. Ook verlengt u de levensduur van uw zonnepanelen en bent u verzekerd van een schone, frisse uitstraling. Het oog wil immers ook wat.

Meer weten over de mogelijkheden om uw zonnepanelen te laten reinigen met de elektrische borstel? Of een schoonmaakbeurt inplannen? Neem vandaag nog contact op.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblvend een op maat gemaakte offerte aan. Binnen 2 werkdagen in uw mailbox!