Robot schuin dak

Home E Onze diensten E Robot schuin dak

Schoonmaakrobot zonnepanelen schuin dak

Zonnepanelen op uw schuine dak laten reinigen? Maak kennis met de Gekko Solar schoonmaakrobot van Solar Cleaning Experts. Deze hightech robot rekent snel af met al het vuil, zodat u na het reinigen direct weer maximaal profiteert van de zon.

Zonnepanelen reiniging - Robot voor schuine daken - Solar Cleaning Experts - 2
Reiniging zonnepanelen - Solar Cleaning Experts

Compact en wendbaar

De Gekko Solar is ontwikkeld voor moeilijk toegankelijke daken en zonneparken. Hij is compact en wendbaar. Dankzij krachtige zuignappen kan deze robot voor schuine daken hellingen tot maar liefst 45 procent aan.

Zonnepanelen reiniging - Robot voor schuine daken - Solar Cleaning Experts - 3
Gereinigde zonnepanelen - Solar Cleaning Experts

Snelle reiniging panelen op hellend dak

Deze robot voor hellende daken werkt snel en grondig. De moderne machine draait z’n hand niet om voor installaties met tientallen tot honderden zonnepanelen. De Gekko Solar robot maakt nauwkeurig schoon dankzij roterende borstels, een constante druk op de panelen en het gebruik van speciaal osmosewater.

Van A tot Z

Terwijl u druk bent met uw dagelijkse bezigheden, regelt één van de specialisten van Solar Cleaning Experts de schoonmaak van uw zonnepanelen van A tot Z. Inclusief een hoogwerker om de robot naar het schuine dak te brengen. Met een joystick stuurt hij de Gekko Solar robot aan, zodat alle panelen weer blinkend schoon worden.

Zonnepanelen reiniging - Robot voor schuine daken - Solar Cleaning Experts - 1

Investering snel terugverdiend

De investering in het reinigen van zonnepanelen op uw schuine dak verdient u doorgaans snel weer terug. Schone panelen wekken immers aanzienlijk meer elektriciteit op. Bij Solar Cleaning Experts zijn we gespecialiseerd in het reinigen van pv-installaties met minimaal vijftig panelen.

De beste oplossing voor uw zonnepanelen

Zonnepanelen reinigen op een schuin dak met een robot is veilig, snel en efficiënt. Twijfelt u of uw pv-installatie op hellend dak geschikt is voor de Gekko Solar? We denken graag met u mee. Bij Solar Cleaning Experts beschikken we ook over een robot voor zonnepanelen op platte daken en daarnaast werken we ook met elektrische borstels op een telescoopsteel.

Meer weten over onze robot voor zonnepanelen op hellende daken? Of een schoonmaakbeurt voor uw zonnepanelen inplannen? Neem vandaag nog contact op.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblvend een op maat gemaakte offerte aan. Binnen 2 werkdagen in uw mailbox!