Over ons

Home E Over ons

Solar Cleaning Experts: zonnepanelen reinigen met robot

Zonnepanelen laten reinigen met robot of elektrische borstel? Solar Cleaning Experts is een initiatief van Gerben Brons uit Harskamp (Gelderland), een gedreven ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche.

Gerben Brons

Eigenaar

Solar Cleaning Experts

Professionele schoonmaak zonnepanelen

Met het team van Reinigingsexperts is hij al jaren dagelijks druk met onder meer professionele glasbewassing, hogedruk gevelreiniging en dakreiniging. Steeds vaker kwamen er ook verzoeken om zonnepanelen professioneel te reinigen. Gerben kwam meteen in actie. Hij verdiepte zich in de wereld van de zonnepanelen, schafte de beste robotreinigers en elektrische borstels aan en lanceerde Solar Cleaning Experts.

Daken met meer dan 50 zonnepanelen

Vanuit het centraal gelegen Harskamp reist het team van Solar Cleaning Experts door Nederland om zonnepanelen te reinigen. We zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van installaties met meer dan vijftig panelen. Professioneel, snel en betaalbaar. De investering voor reiniging verdient u doorgaans snel weer terug door de hogere opbrengst van uw panelen.

Project - Elektrische borstel - Albers Zeilmakerij - Solar Cleaning Experts - 2

Waarom zonnepanelen reinigen?

Zonder dat u er invloed op hebt worden uw zonnepanelen vuil, waardoor de opbrengst van uw installatie kan teruglopen. Naast de standaard groene aanslag door het weer, worden zonnepanelen ook vies door vogelpoep, bomen/mos en saharazand. Het behoud van een hoog rendement is de belangrijkste reden om zonnepanelen te laten reinigen. Andere voordelen van het laten schoonmaken van zonnepanelen zijn dat de nette uitstraling van schone panelen en het verlengen van de levensduur.

Moderne robotreiniger

Bij Solar Cleaning Experts werken we met de modernste robotreinigers van Nederland. Op het afgesproken moment komt één van onze vakkundige medewerkers bij u langs om uw zonnepanelen grondig te reinigen met de schoonmaakrobot. Daarbij maken we gebruik van osmosewater uit de glazenwassers industrie, zonder chemicaliën.

Bereken uw besparing

Nieuwsgierig naar wat u kunt besparen door uw zonnepanelen grondig door ons te laten reinigen met robot of elektrische borstel? Met onze rekentool berekent u snel een eenvoudig uw besparing.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblvend een op maat gemaakte offerte aan. Binnen 2 werkdagen in uw mailbox!