Robot plat dak

Home E Onze diensten E Robot plat dak

Schoonmaakrobot zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen op uw platte dak laten reinigen? De pvEco Robot, één van de paradepaardjes van Solar Cleaning Experts, klaart de klus snel en grondig. Deze schoonmaakrobot is een garantie voor een optimaal resultaat.

Zonnepanelen reiniging - Robot voor platte daken - Solar Cleaning Experts
Project - Robot platte dakenl - Middendorp Montage - Solar Cleaning Experts - 3

Zonnepanelen snel weer schoon

De Serbot pvEco Robot is een compacte krachtpatser, die zeer geschikt is voor het schoonmaken van grote aantallen zonnepanelen. De schoonmaakrobot voor installaties op platte daken reinigt snel en nauwkeurig.

Project - Robot platte dakenl - Middendorp Montage - Solar Cleaning Experts - 1
Gereinigde zonnepanelen - Solar Cleaning Experts

 U hebt er geen werk meer aan

Over het reinigen van zonnepanelen hoeft u zich nooit meer druk te maken. Het enige wat we nodig hebben is stroom. Verder regelen we alles van A tot Z, inclusief een hoogwerker.

Specialist robotreiniging

Op het afgesproken moment zet een ervaren specialist van Solar Cleaning Experts de pvEco-robot aan het werk op uw dak. Hij stuurt de reinigingsrobot voor zonnepanelen aan met een joystick. De robot reinigt grondig met een roterende borstel en voert een constante druk uit op de panelen.

Project - Robot platte dakenl - Middendorp Montage - Solar Cleaning Experts - 2

Uw investering verdient u snel terug

Na het reinigen wekken uw zonnepanelen weer volop stroom op en loopt u geen opbrengst meer mis door groene aanslag en ander vuil. De investering in het reinigen van zonnepanelen met robot verdient u doorgaans dan ook snel terug.

Robotreiniger geschikt voor uw zonnepanelen?

De Serbot pvEco Robot is geschikt voor installaties met zonnepanelen op platte daken. Liggen uw panelen op een schuin dak? Ook daar hebben we bij Solar Cleaning Experts een oplossing voor. We zijn gespecialiseerd in installaties met minimaal 50 zonnepanelen.

Meer weten over onze robot voor zonnepanelen op platte daken? Of een schoonmaakbeurt voor uw zonnepanelen inplannen? Neem vandaag nog contact op.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblvend een op maat gemaakte offerte aan. Binnen 2 werkdagen in uw mailbox!